Politika zasebnosti

Splošno

ROKO d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine ROKO, hkrati pa hranimo tudi vso dokumentacijo o komunikaciji z uporabnikom. Osebne podatke kupca bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje ponudb, računov in elektronskih novic) in s tem povezano ostalo komunikacijo. Podjetje ROKO d.o.o. ne bo osebnih podatkov kupcev v nobenem primeru predalo nepooblaščenim osebam.

Uporaba osebnih podatkov

Za ustrezno opravljanje storitev podjetje ROKO d.o.o. zbira in obdeluje naslednje podatke uporabnikov:

  • Ime in priimek;
  • Naslov
  • Država bivanja
  • Naslov za dostavo
  • Naziv pravne osebe
  • Davčno številko (pravna oseba)
  • Telefonsko številko
  • Naslov elektronske pošte

Podjetje ROKO d.o.o. zbira in obdeluje tudi vse ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v predpripravljene obrazce v spletni trgovini.

Za pravilnost podatkov, ki jih ob registraciji ali ob spremembi profila vnesejo uporabniki podjetje ROKO d.o.o. ne odgovarja.

Piškotki

Spletna trgovina vsakemu uporabniku ob vsakem obisku uporabniku dodeli identifikacijski piškotek, kateri služi za spremljanje nakupovalne košarice. Piškotek se v pomnilniku shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine. Podjetje ROKO d.o.o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi trajne piškotke, kateri služijo za ustrezno identifikacijo uporabnika ob njegovem naslednjem obisku. Posredno podjetje ROKO d.o.o. uporablja tudi piškotke storitve Google Analytics, kateri služijo analizi obiskanosti spletnega mesta. Podjetje ROKO d.o.o. lahko zbrane podatke uporabi za namene statistike obiskanosti spletnega mesta. Vsi podatki uporabljeni v ta namen bodo anonimizirani. Za zagotavljanje spletne varnosti podjetje ROKO d.o.o. zbira tudi IP naslove iz katerih uporabniki dostopajo do spletne strani.

 

Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

Podjetje ROKO d.o.o. se v skladu s predpisi, ki urejajo varovanje osebnih podatkov zavezuje k varovanju osebnih podatkov spletne trgovine. Podatki uporabnikov se brez izrecnega dovoljenja uporabnika ne bodo posredovali tretji osebi, razen če podatke zahteva za to pooblaščena državna institucija če je zakonsko določeno. Podatke lahko podjetje ROKO d.o.o. uporabi za postopke pred sodišči ali drugimi institucijami kakor tudi za zaščito zakonitih interesov podjetja ROKO d.o.o.

Izvajanje politike zasebnosti

Podjetje ROKO d.o.o. ima varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Vsi zaposleni in zunanji sodelavci podjetja ROKO d.o.o., ki dostopajo do osebnih podatkov so seznanjene z določili pravilnika za varovanje osebnih podatkov, kakor tudi z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uporabniki, registrirani na spletni strani lahko svojo registracijo kadarkoli prekličejo s pisno  zahtevo na info@roko.si. Pred zahtevo o prekinitvi registracije mora uporabnik poravnati vse neporavnane obveznosti. Podjetje ROKO d.o.o. bo osebne podatke uporabnikov spletne trgovine varoval tudi po prekinitvi registracije.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.