Vaba mehka Baston 3 kg (450011)

Vaba mehka Baston 3 kg

Baston mehka vaba v pakiranju 3kg je novi proizvod za zatiranje miši in podgan z enako vsebino in lastnostmi, vendar namenjena za POKLICNE UPORABNIKE. Poklicni uporabniki so pravne ali fizične osebe, ki opravljajo gospodarsko dejavnost (podjetniki, kmetovalci, ....). Pred prodajo je potrebno preveriti dejavnost stranke. Izdati je potrebno račun z podatki stranke in voditi evidenco prodaje.

Vaba je v obliki paste, ki je že pripravljena za uporabo. Vsebuje 0,029 g/kg Brodifacouma (antikoagulant 2. generacije), kar zadostuje novi Direktivi EU številka 1179/2016 za splošno uporabo in prodajo v vseh tehniških, kmetijskih in mešanih trgovinah. Brodifacoum je dokazano najučinkovitejša aktivna substanca za zatiranje miši in podgan. Visoka učinkovitost se doseže že po enkratnem zaužitju. Smrt nastopi v nekaj dneh     (3 – 5 dni).

 

Cena: 42,93 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Prednost Baston mehke vabe je v inovaciji – FLUO NP tehnologiji; vaba vsebuje flurescentno rdeče barvilo, ki ga lahko zaznamo z UV svetlobo tako v ostankih vabe kot v iztrebkih glodalcev. Na tak način spremljamo naseljenost glodalcev v prostorih. Baston mehka vaba je patentirana v Evropi kot PASTA PLUS – patentirana formulacija, ki združuje uravnoteženo mešanico hrane, kot so mleko, moka, sladkor in maščobe, obogateno z žitaricami, ki so zlasti priljubljene pri miših in podganah.

Baston mehko vabo uporabljajte v skladu z navodilom za uporabo

 

 

Navodilo za uporabo:

Baston mehka vaba je pakirana v manjše porozne vrečke, ki jih ne odpirajte. Vabe nastavljajte na mesta, kjer se zadržujejo miši in podgane. Nastavite jih v bazne postaje ali pvc cevi ali jih pokrijte z desko, opeko, pločevino ipd.

Za zatiranje miši namestite točke z vabami do 50 g (3 vrečke) na vsakih 5 metrov.

Za zatiranje podgan namestite točke z vabami do 90 g (6 vrečk) na vsakih 10 metrov.

Redno pregledujte točke z vabami in nadomestite zaužite ali poškodovane vabe z novimi.

Odstranite trupla glodalcev v skladu z navodili lokalnega odstranjevalca odpadkov.

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.