Neopitroid prah pro 100g (401069)

Neopitroid prah pro 100g

Insekticidni prah širokega spektra delovanja; za zatiranje mravelj, stenic, ščurkov, bolh in drugih plazečih insektov v bivalnih prostorih in skladiščih. Primeren za splošno uporabo. NEOPITROID PRAH PRO se lahko uporablja v notranjih in zunanjih prostorih, v javnih prostorih, hlevih, stanovanjih in skladiščih ter podobno.

 

Cena: 3,65 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Prednosti:

-        Pripravljen za hitro ročno uporabo

-        Hitro začetno delovanje in podaljšano delovanje

-        Plazeči insekti NEOPITROID PRAH PRO odnesejo v svoja skrivališča in se uniči leglo

-        Kontaktno delovanje na insekte

Shranjevati v dobro zaprti originalni  embalaži, na suhem in hladnem mestu,  na  temperaturi, ki ni nižja  od  -5 ali višja  od  35°C. Skladišče  mora  biti brez  hrane, pijače in brez krme,  zaklenjeno  in  izven  dosega nepooblaščenih oseb ali otrok.   

Tehnični podatki

NAVODILA ZA UPORABO:

Neopitroid prah PRO je kontaktni in želodčni insekticid na osnovi sintetičnega piretroida, kateri se odlikuje z začetnim in podaljšanim smrtonosnim delovanje na žuželke, mrčes in škodljivce. Obstojen je na svetlobi. Prašijo se vse površine, na katerih se zadržujejo žuželke. Pripravek uporabljamo v odmerku 1,25-2,5 g/m2. Pustimo ga delovati daljši čas. Mravlje in hrošči, ki pridejo v stik s prahom, ga odnesejo v svoja skrivališča, kjer pride do zastrupitve celotnega legla. Uporablja se za uničevanje uši, bolh, stenic, mravelj, hroščov in ščurkov v javnem zdravstvu in komunalni higieni, na odprtih in zaportih prostorih (gospodinjstva, skladišča, shrambe). Proizvod ima hiter učine na žuželke, najpogosteje 1-2 dni, odvisno od količine sredstva v prostoru, kjer se zadržujejo žuželke.

NAVODILA ZA PREVIDNOSTNE UKREPE MED UPORABO:

Zagotoviti, da uporabljajo proizvod za to usposobljene osebe. Pri delu s proizvodom je potrebno upoštevati splošne zaščitne ukrepe na delu in uporabljati ustrezno zaščitno opremo. Za zaščito oči in obraza: očala, ki se prilegajo k obrazu. Za zaščito rok: rokavice iz naravnih materialov. Za zaščito dihal: filter maska zaščito pred delci. Vzdrževatii osebno higieno pri delu, ne kaditi, jesti ali piti. Po delu dobro oprati kožo z vodo in milom, sleči onesnaženo obleko.

PRVA POMOČ IN ZDRAVLJENJE: 

Pri izpostavljenosti višjim koncentracijam so možni kašelj in suhost sluznic v nosu in grlu zaradi vdihovanja inertnega anorganskega prahu. Prizadeto osebo odnesti iz kontaminiranega prostora. Pri stiku s kožo sleči onesnaženo obleko in obutev. Pri stiku z očmi se lahko pojavi rdečina in solzenje zaradi mehanskega delovanja prahu. S čistimi prsti razmakniti očesne veke in spirati izmenično obe očesi z vodo vsaj 15 minut. Če se pojavijo bolezenski simptomi, poiskati pomoč zdravnika. Med spiranjem odstraniti očesne leče. Če pride do zaužitja proizvoda, ne izzivati bruhanja. Usta izpirati z vodo.

NAVODILA ZA VARNO ODLAGANJE PROIZVODA IN NJEGOVE EMBALAŽE:

Ostanke proizvoda v embalaži potrošite pri delu, onesnaženo embalažo predajte pooblaščenemu zbiralcu nevarnih odpadkov. Ne uporabljajte prazne embalaže za druge namene. Ostanki proizvoda se ne smejo spuščati v kanalizacijo in odprte vodotoke. V primeru onesnaženja površinskih vod je potrebno obvestiti Center za obveščanje na številko 112. V primeru nenamernega raztrosa, proizvod zbrati in površino pomesti. Zbrano sredstvo obravnavati kot nevaren odpadek.

SKLADIŠČENJE:

Shranjevati v dobro zaprti originalni embalaži na temperaturi ne nižji od -5°C ali višji od 35°C. Varovati pred vlago.

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.