Travna mešanica Green Spirit Structuur 15kg (250146)

Travna mešanica Green Spirit Structuur 15kg
Barenbrug

Proizvajalec: Barenbrug

Green Spirit Structuur je travna mešanica s trstikasto bilnico za košno rabo, namenjena za sušna področja in področja, kjer se ob padavinah zadržuje voda. 

 

Cena: 94,20 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Travniška bilnica se v preteklosti ni množično uporabljala v mešanicah zaradi grobih listov in vsebnosti lignina. Barenbrugov razvoj in selekcija pa je razvil sorte z mehkimi listi (Bariane, Barolex, Barelite,..), ki zagotavljajo odlično ješčnost in prebavljivost, ohranile pa so globoke korenine kot lastnost vrste.

Korenine trstikaste bilnice segajo tudi 100cm globoko, kar omogoča koriščenje vode in hranil iz globjih plasti. S temi lastnostmi je zanimiva tudi za uporabo na vodovarstvenih območjih. 

Tehnični podatki

Sestava:

Barmidi - travniški mačji rep - 15%
Bariane - trstikasta bilnica - 30%
Barolex - trstikasta bilnica - 10%
Barelite - trstikasta bilnica - 45% 

Pakiranje: 15 kg

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

  1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 

Aktualno

 • Trava, najpomembnejši pridelek na svetu

  29.09.2016

  Težko je verjeti, da je majhna zelena rastlina v vašem vrtu najpomembnejši pridelek na svetu. Ne le z vidika kmetijstva, ampak tudi iz ekonomskega in tudi ekološkega. Ocenjuje se, da približno 20% svetovnega vegetacijo sestavljajo trave.

  Več o ...
   
 • Kako do uspešne travne silaže?

  31.05.2016

  Kako uspešno si želite pridelati kvalitetne vlaknine? V nadaljevanju vam pripravljamo 5 praktičnih nasvetov, kateri vas bodo vodili k pridelavi najboljše možne prve košnje in hkrati zagotoviti uspeh vseh naslednjih košenj.

  Več o ...
   
 • Inovativne travne mešanice

  18.09.2015

  Pridelovalci mleka živijo v zapletenem obdobju. Kmetije se hitro razvijajo, cene kmetijskih pridelkov se spreminjajo hitreje kot kadar koli prej in nihče ne ve kaj se bo na trgu mleka in mlečnih izdelkov dogajalo v prihodnosti. Za kmete je zdaj bolj kot kadar koli prej pomembno, da se osredotočijo na dobiček. Vprašati bi se morali, kako lahko pridelamo več mleka z nižjimi stroški. Eden od odgovorov je prav gotovo ustrezna krma.

  Več o ...
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.