Solnik Biosaxon solni 10kg (230255)

Solnik Biosaxon solni 10kg
Salinen Prosol

Proizvajalec: Salinen Prosol

Posamično krmilo natrijev klorid solni lizalni kamen za govedo, konje, ovce, koze in divjad.

Zelo odporen na vremenske vplive. Na paši ne razpade. Je brez barvil. Primeren za EKOLOŠKO PRIDELAVO.

Ostale različice produkta:

 

Cena: 8,15 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Solni in mineralni lizalni kamni BIOSAXON se proizvajajo na okolju prijazen način in izključno iz najčistejše evaporirane soli iz hribov avstrijskih solnograških krajev Bad Ischl, Altaussee in Hallstatt, ki spadajo pod svetovno kulturno dediščino UNESCO. Proces pridobivanja soli poteka popolnoma avtomatsko v enem izmed najmodernejših proizvodnih obratov v Evropi.

Sol je izredno pomemben dejavnik za živini primerno prehrano. Zdravje in vitalnost živali neposredno pripomore k visoki kvaliteti mleka, mesa, volne in drugim dejavnikom. Glede na uporabljeno krmo imajo živali različne potrebe po soli in mineralnih snoveh, katere lizalni kamni BIOSAXON optimalno zadovoljijo.

Lizalni kamni BIOSAXON so pridelani iz najčistejše evaporirane soli in vsebujejo visokokakovostne mineralne snovi. Poleg tega lizalni kamni BIOSAXON tudi pod vplivom zunanjih vremenskih razmer ohranjajo svojo obliko, da jih lahko živali optimalno izkoristijo.

Tehnični podatki

Sestava: min. 98,0 % natrijev klorid. Lizalni kamen je narejen iz čiste evaporirane soli. Vsebnost natrija: 39,3 %.

NAVODILO ZA UPORABO: BIOSAXON solni lizalni kamen naj imajo živali vedno na voljo, skupaj z zadostno količino vode. Namestite jih v hlevu, na paši, napajališču in krmišču. Poseben napotek: Proizvod se lahko uporablja v ekološki pridelavi v skladu z uredbama (ES) 834/2007 in (ES) 889/2008. SOLNI LIZALNI KAMEN

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.