Solnik Biosaxon za govedo 5kg mineralni z bakrom (230180)

Solnik Biosaxon za govedo 5kg mineralni z bakrom
Salinen Prosol

Proizvajalec: Salinen Prosol

RUDNINSKI LIZALNI KAMEN Z BAKROM ZA GOVEDO. Dopolnilna rudninska krmna mešanica za govedo. Zelo odporen na vremenske vplive. Na paši ne razpade. Je brez barvil. Primeren za EKOLOŠKO PRIDELAVO.

Ostale različice produkta:

 

Cena: 5,28 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Solni in mineralni lizalni kamni BIOSAXON se proizvajajo na okolju prijazen način in izključno iz najčistejše evaporirane soli iz hribov avstrijskih solnograških krajev Bad Ischl, Altaussee in Hallstatt, ki spadajo pod svetovno kulturno dediščino UNESCO. Proces pridobivanja soli poteka popolnoma avtomatsko v enem izmed najmodernejših proizvodnih obratov v Evropi.

Sol je izredno pomemben dejavnik za živini primerno prehrano. Zdravje in vitalnost živali neposredno pripomore k visoki kvaliteti mleka, mesa, volne in drugim dejavnikom. Glede na uporabljeno krmo imajo živali različne potrebe po soli in mineralnih snoveh, katere lizalni kamni BIOSAXON optimalno zadovoljijo.

Lizalni kamni BIOSAXON so pridelani iz najčistejše evaporirane soli in vsebujejo visokokakovostne mineralne snovi. Poleg tega lizalni kamni BIOSAXON tudi pod vplivom zunanjih vremenskih razmer ohranjajo svojo obliko, da jih lahko živali optimalno izkoristijo.

Tehnični podatki

SESTAVA: 85,5 % natrijev klorid; 6,5 % dikalcijev fosfat; 5 % magnezijev oksid; 3% mineralna mešanica. Analitske sestavine in vsebnost: natrij 33,6 %; magnezij 2,4 %; kalcij 2,0 %; fosfor 1,3 %. Dodatki (dodani na 1 kg): Sestavine elementov v sledovih: cink E6 ( kot cinkov sulfat monohidrat): 5000 mg/kg, mangan E5 (mangan (II) sulfat monohidrat): 1500 mg/kg, jod E2 (brezvodni kalcijev jodat): 120 mg/kg, selen E8 (natrijev selenit): 30 mg/kg, kobalt E3 (kobalt (II) karbonat): 30 mg/kg, baker E4 (baker (II) sulfat pentahidrat): 1000 mg/kg.

NAVODILO ZA KRMLJENJE: BIOSAXON RUDNINSKI LIZALNI KAMEN ZA GOVEDO je rudninska krmna mešanica (lizalni kamen) za govedo, primerna tudi za koze in divjad. Dopolnilna rudninska mešanica za govedo se lahko zaradi visoke vsebnosti mikroelementov uporablja pri živalih le do 100g/žival/dan.

NAVODILO ZA UPORABO: BIOSAXON rudninski lizalni kamen naj imajo živali vedno na voljo, skupaj z zadostno količino vode. Namestite jih v hlevu, na paši, napajališču in krmišču. Poseben napotek: Proizvod se lahko uporablja v ekološki pridelavi v skladu z uredbama (ES) 834/2007 in (ES) 889/2008.

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.