Farmatan plus 100g (230043)

Farmatan plus 100g

FARMATAN PLUS je naravni kostanjev ekstrakt z dodatkom izbranega naravnega sladila. Uporablja se za izboljšanje okusnosti krme in povečanje zauživanja krme. Nahaja se v obliki prahu ali kapsul. Priporočamo ga za mlade živali (pred in po odstavitvi) in za hišne živali (psi, mačke).

Ostale različice produkta:

 

Cena: 1,42 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

FARMATAN je naravni krmni dodatek za podporo zdravstvenega statusa živali, učinkovitejše izkoriščanje hranilne vrednosti krme ter za zagotavljanje boljših proizvodnih parametrov pri intenzivnih prirejah vseh vrst domačih živali.

FARMATAN je naravni izvleček (ekstrakt) iz izbranega lesa pravega kostanja (Castanea Sativa Mill), iz družine Fagaceae , ki je razširjena predvsem na jugu Evrope. Pridobljen je z okolju prijaznim postopkom – vodno ekstrakcijo, ki ohranja osnovne lastnosti proizvoda. Zato je proizvod varen za živali, človeka in okolje.

Osnovna sestavina FARMATANA so vodotopni rastlinski polifenoli, ki imajo široko območje delovanja, z dolgo tradicijo uporabe tako v humani kot v živalski prehrani. Delujejo kot naravni antibiotiki brez bojazni za pojavljanjem karence in z neverjetno selektivnostjo, ki jo lahko podari samo narava – antimikrobno delovanje na škodljive mikroorganizme in ugoden vpliv na vzdrževanje ravnotežja mikroflore. Učinkujejo tudi kot naravni antioksidanti. Vsa ta diverziteta bioaktivnotsi polifenolov zagotavlja boljšo izrabo in absorbcijo hranil ter stimulacijo imunskega sistema. Poleg polifenolov vsebuje še enostavne sladkorje, lignin in celulozo ter mineralne snovi. Vse naštete sestavine so tudi sestavni deli rastlin, ki služijo kot osnova za prehrano živali zato jih živali nujno potrebujejo za svoj normalni razvoj. Zaradi intenzivne predelave živalske hrane je le-ta zelo osiromašena, z dodatkom FARMATANA pa vrednost krme izboljšamo in uravnotežimo za večji izplen živalskih proizvodov.

Z uporabo FARMATANA lahko znižamo porabo različnih zdravil in nadomestimo del potreb po mineralih.

FARMATAN je notificiran v EU kot senzorični in silirni dodatek. Uporablja se lahko kot samostojen dodatek ali v kombinaciji z drugimi krmnimi dodatki, in sicer neposredno v krmnih obrokih (sveža in konzervirana voluminozna krma) ali pa v popolnih in dopolnilnih krmnih mešanicah.

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.