Pesni rezanci 30kg (240102)

Pesni rezanci 30kg
 

Izdelka ni na zalogi.

Povpraševanje

 

Opis izdelka

Zakaj uporabljati pesne rezance?

Konji

Pesni rezanci so v prehrani konjev precej priljubljeni, povečujejo apetit in predstavljajo vir energije.

V izogib zamašitvi žrela je potrebno rezance pred krmljenjem nekaj časa namakati v vodi.

Ovce

Pesni rezanci so pri ovcah primerni za uravnovešenje obrokov ter veljajo kot dopolnilo k osnovni prehrani. Predvsem v času, ko je osnovna krma slabše kvalitete

Prašiči

Pesni rezanci so v krmi monogastričnih živali precej pomembni, saj se presnova vlaknin pri njih prične šele v debelem črevesu. Breje svinje z pesnimi rezanci dobijo občutek sitosti, kar pripomore k umiritvi živali ter manjši zamaščenosti.

Govedo / Molznice

Pesni rezanci za prežvekovalce predstavljajo lahko prebavljiv delež vlaknin, kateri je pretežno sestavljen iz celuloze, hemiceluloze in pektina. V primerjavi s škrobom in sladkorjem se le ta neprestano presnavlja. Mikroorganizmi v vampu skoraj povsem prebavijo hranljive snovi ter jih postopoma spremenijo v ocetno kislino, katera je osnova maščobne sinteze in ne bremeni vampa tako kot mlačna kislina, katera nastane ob presnovi škroba. Pesni rezanci so še posebej primerni za rejo z velikimi travnimi površinami in so namenjeni uravnoteženju prehrane pri krmljenju goveda, zagotavljajo pa tudi ustrezno energijsko dopolnitev osnovni krmi. 

Tehnični podatki

Botanična čistost: 95%
Sestava: Vlaga max 12%, skupni skladkor 7%, pepel max 3,5%. 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.