O podjetju

Podjetje Roko d.o.o. je privatno, grosistično podjetje, srednje velikosti, ki nastopa pod tem imenom na slovenskem trgu od leta 1994. Izkušnje iz kmetijskega področja pa imamo zaposleni že več kot 25 let.

Naša dejavnost je veleprodaja semenskega materiala, sredstev za varstvo rastlin, gnojil, različnega repromateriala za kmetijstvo, rezervnih delov za traktorje (IMT, Massey Ferguson, Deutz, Torpedo, Fiat), rezervnih delov za kmetijske stroje ter potrošni material.

Smo med največjimi distributerji semenskega krompirja v Sloveniji. Od semenskih podjetij iz Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Nemčije, Danske, Škotske pripeljemo letno okoli 2000 ton kvalitetnega semenskega krompirja. Naše tržišče zahteva vedno nove in nove sorte, zato smo v dolgoletnem sodelovanju s partnerji začeli razvijati in uvajati tudi nove sorte za naše tržišče. Pri uvajanju novih sort uspešno sodelujemo s Kmetijskim inštitutom Slovenije.

Prodajamo in distribuiramo pa tudi sorte semenskega krompirja ostalih slovenskih distributerjev in pridelovalcev. V našem prodajnem programu lahko najdete tudi semensko koruzo in semenska žita, merkantilno blago (pšenična in koruzna krmilna moka, pšenični otrobi, koruza, ječmen, oves, pšenica za krmo, semena trav, detelj, travno deteljnih mešanic, travnih mešanic za okrasne trate in drugih krmnih rastlin) in mineralno-vitaminske dodatke (proizvajalcev Krka, Lek, Dobrodej, Jata Emona idr.). V programu galanterije bi izpostavili veliko ponudbo plutovinastih in sintetičnih zamaškov za buteljke, kronske zamaške, razna veziva in vreče, folije, vrvice za baliranje, zaščitne mreže proti toči, zaščitne mreže proti pticam, mreže za kumare in fižol, korita za prašiče, jasli za govedo in vrtno keramiko.

Za hladne dni lahko ponudimo kmetijcem in vrtičkarjem pokrivalke za rastline izredne kvalitete, različnih dimenzij in debeline blagovne znamke ROKA.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.