Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
 • Oktober 2019 – Kmetijsko obrtni sejem Komenda

  20.11.2019

  Udeležili smo se Kmetijsko obrtnega sejma v Komendi in za veliko obiskovalcev smo pripravili razstavo sort krompirja. Predstavili smo prodajni program ROKO in izpostavili semenski krompir, semena okrasnih in krmnih trav, čebulčka in česna ter folije AGROSIL, vrvice TEWE in JUTA in mreže JUTA za baliranje, sončnice za ptice slovenske pridelave, krmna žita in mineralno vitaminske dodatke za krmo živali… Z nami je razstavljalo podjetje KRKA d.d. Novo mesto, Program Veterina – Grovit in Ecocid.
  Več o ...
   
 • Avgust 2019 - Mednarodni kmetijsko - živilski sejem AGRA 2019 v Gornji Radgoni

  06.11.2019

  V avgustu smo razstavljali na Mednarodnem kmetijsko – živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Predstavili smo prodajni program ROKO in v sodelovanju z podjetjem KRKA d.d., Program Veterina, razstavili in promovirali Grovit in Ecocid. V sodelovanju z Bitehniško šolo Rakičan smo pripravili razstavo sort krompirja na vrtnem prostoru sejma skupaj z ostalimi ponudniki. Obisk in zanimanje za posamezne artikle je bil zelo velik.
  Več o ...
   
 • Zelenica prvakov 119. Odprtega prvenstva ZDA (U.S. Open)

  19.06.2019

  V tem mesecu se na t.i. Kamenčkovi plaži (Pebble Beach) v Kaliforniji odvija 119. Odprto prvenstvo, kjer se bodo pomerili najboljši igralci golfa. Po šestih dneh tekmovanja na čudovitem, vendar zahtevnem mešanem terenu na kalifornijski obali bo razglašen prvak turnirja. Barenbrug ZDA si šteje v čast, da je ekskluziven dobavitelj vrhunsko kvalitetnih travnih semen oz. zelenice, ki krasi igralne površine Pebble Beach-a...
  Več o ...
   
 • Prednosti pokrivanja krompirja

  06.06.2019

  Prikaz pokrivanja krompirja z našimi pokrivalkami (koprenami).

  Več o ...
   
 • Izobraževanje v sodelovanju s podjetjem Barenbrug in Cerjak d.o.o.

  05.02.2017

  Podjetje ROKO d.o.o. je v sodelovanju z nizozemskim podjetjem Barenbrug in slovenskim proizvajalcem kardanskih gredi Cerjak d.o.o. organiziralo strokovno izobraževanje, ki je bilo 12.1.2016 v prostorih Aerodroma Maribor.
  Več o ...
   
 • Travna mešanica MowSaver - Trava z dodano vrednostjo!

  25.01.2017

  Čudovito je videti zelenice v parkih, javnih vrtovih in ob cestah, še bolje pa je, če ostanejo zelene brez pretiranega truda. Največja priložnost za izboljšave je ravno v zmanjševanju potrebe po vzdrževanju, pri čemer je na prvem mestu košenje. Pogosto košenje pomeni stroške dela, goriva in odstranjevanja pokošene trave. Barenbrug vam pomaga prihraniti s svojo travno mešanico Mow Saver, ki je revolucionaren nov koncept, zasnovan posebej za uporabo na javnih zelenih površinah.
  Več o ...
   
 • Kako sadimo in oskrbujemo krompir

  05.12.2016

  Pripravili smo nekaj kratkih napotkov za uspešno sajenje in oskrbo krompirja.

  Več o ...
   
 • Katalog semenskega krompirja 2017

  05.12.2016

  Izšel je NOV katalog semenskega krompirja za leto 2017. Preberite kakšne so spremembe in novosti.

  Več o ...
   
 • Trava, najpomembnejši pridelek na svetu

  29.09.2016

  Težko je verjeti, da je majhna zelena rastlina v vašem vrtu najpomembnejši pridelek na svetu. Ne le z vidika kmetijstva, ampak tudi iz ekonomskega in tudi ekološkega. Ocenjuje se, da približno 20% svetovnega vegetacijo sestavljajo trave.

  Več o ...
   
 • Barenbrugove trave tudi v dveh najprestižnejših parkih v Moskvi

  31.08.2016

  Mestna uprava v Moskvi je podpisala memorandum za uporabo Barenbrug trav v dveh najprestižnejših parkih v centru mesta na bregovih reke Moskve – Zaryadye in Lužniki. V ta namen so bile izbrane travne mešanice Barenbrug Shadow in Super Šport, kar pa še enkrat več potrjuje premium kvaliteto trav Barenbrug.

  Več o ...
   
 • Dan krompirja ROKO 2016

  01.07.2016

  Podjetje ROKO je v sodelovanju z Kmetijsko gozdarskim zavodom Maribor organiziralo DAN KROMPIRJA ROKO v Rošnji pri Mariboru.

  Več o ...
   
 • Vabljeni na dan krompirja ROKO 2016

  23.06.2016

  V sodelovanju s Kmetijsko gozdarskim zavodom Maribor vas vabimo na ogled poskusnega nasada z najbolj razširjenimi sortami krompirja v Sloveniji, ki bo v sredo, 29.6.2016 ob 9.30 uri na njivi kmetije Godec v Rošnji, v občini Starše.

  Več o ...
   
 • Revolucionarne travne tehnologije tudi na EP 2016

  31.05.2016

  To poletje bodo v Franciji merili moči najboljši evropski nogometaši na največji nogometni prireditvi v Evropi – Evropskem nogometnem prvenstvu. Da se bo to lahko zgodilo bo potrebno začeti z osnovami: igrišči. Barenbrug je sposoben ustvariti vsem nogometnim stadionom najboljšo travno rušo, katere glavna sestavina so RPR travna semena. Zelo vzdržljiva trava RPR je v zadnjih letih postala zelo popularna v Franciji in drugod po svetu

  Več o ...
   
 • Kako do uspešne travne silaže?

  31.05.2016

  Kako uspešno si želite pridelati kvalitetne vlaknine? V nadaljevanju vam pripravljamo 5 praktičnih nasvetov, kateri vas bodo vodili k pridelavi najboljše možne prve košnje in hkrati zagotoviti uspeh vseh naslednjih košenj.

  Več o ...
   
 • Organska gnojila imajo veliko prednosti pred mineralnimi

  02.01.2016

  Najboljša izbira so naravna organska gnojila, ki jih ponuja narava. Hlevski gnoj in kompost sta vse težje dostopna. Namesto njih lahko uporabimo sodobna organska gnojila, ki morajo biti toplotno obdelana tako, da ne vsebujejo patogenih organizmov in semen plevelov. Najpogosteje so v obliki pelet ali granul, primerne so za raztros s trosilniki ali na manjših površinah tudi ročno

  Več o ...
   
 • Zakaj izbrati LED svetila?

  15.10.2015

  LED svetila niso samo "in" ampak imajo tudi veliko prednosti pred klasičnimi svetili. Preberite več..

  Več o ...
   
 • Inovativne travne mešanice

  18.09.2015

  Pridelovalci mleka živijo v zapletenem obdobju. Kmetije se hitro razvijajo, cene kmetijskih pridelkov se spreminjajo hitreje kot kadar koli prej in nihče ne ve kaj se bo na trgu mleka in mlečnih izdelkov dogajalo v prihodnosti. Za kmete je zdaj bolj kot kadar koli prej pomembno, da se osredotočijo na dobiček. Vprašati bi se morali, kako lahko pridelamo več mleka z nižjimi stroški. Eden od odgovorov je prav gotovo ustrezna krma.

  Več o ...
   
 • Dan krompirja ROKO 2015

  21.07.2015

  Dne 1.7.2015 je podjetje ROKO za svoje stranke in poslovne partnerje organiziralo Dan krompirja ROKO 2015.

  Več o ...
   
 
Prikaži strani
 
 

Koledar novic

 
julij 2020
P T S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

  1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.