Evropsko nogometno prvenstvo 2021

Evropsko nogometno prvenstvo 2021

15.06.2021

Najnovejša Barenbrugova tehnologija za travo na svetu: Resilient Blue®

Hendriks Graszoden, semensko podjetje s sedežem v Heythuysenu (NL), že vrsto let oskrbuje največje evropske stadione z travnato rušo. Tekme na evropskem nogometnem prvenstvu 2021 se bodo igrale tudi na travnih rušah, ki jih je dobavil Hendriks. Številni izdelki, ki jih dobavlja Hendriks, temeljijo na Resilient Blue®, najnovejši Barenbrugovi tehnologiji za travo. Gerdien Vloet, Hendriks: "Preteklo poletje nam je dalo jasno vedeti, da se bomo morali v prihodnosti spoprijeti z vedno bolj ekstremnim vremenom. Hendriks se je odločil za uporabo travne tehnologije Resilient Blue®, ker je dovolj odporna na ekstremne vročine in suše. Vloet: "Zahvaljujoč zanesljivosti, ki jo ponuja Resilient Blue®, lahko ponudimo popolno trato z visoko toleranco obrabe in čudovito temno zeleno barvo."

Bermudska trava naslednje generacije: Monaco na južnoevropskih stadionih
V južni Evropi so razmere povsem drugačne in vodje terenov se morajo spoprijeti s sredozemskim podnebjem. To pomeni izjemno vroča in suha poletja. Tu travne mešanice, ki jih uporabljajo v preostali Evropi, poletja ne preživijo. Stadioni v južni Evropi se zato odločajo za najnovejšo generacijo bermudske trave Monaco: vrhunsko toplo sezonsko travo z izjemno toleranco obrabe. Bermudska trava Monaco hitro osvaja južnoevropski trg. Veliko urejevalcev okolja in oskrbovalcev igrišč pa odkriva prednosti te ekskluzivne trave.

Najmočnejša trava na svetu: RPR® močan kot železo
Ni presenetljivo, da se bo travna tehnologija RPR® v veliki meri uporabljala na stadionih in pomožnih igriščih med evropskim prvenstvom 2021. Na primer, najbolj odporna trava na svetu je bila posebej izbrana za Areno Nacional v Bukarešti v Romuniji. RPR® ni le zelo odporna trata, ki lahko prenese veliko obrabe in se hitro obnovi; v romunskem in madžarskem vzhodnoevropskem podnebju lahko bolezni, kot je siva listnata pegavost, uničijo travnato površino v enem dnevu. Razvan George Bulugea iz Holland Farming, ki je tesno vključen v vzdrževanje trate v Romuniji: »RPR® je bil posebej izbran, da se med turnirjem izognemo neprijetnim presenečenjem. Ta travnata površina je res fantastična!«


Barenbrug ima dolgo zgodovino z evropskimi in svetovnimi nogometnimi prvenstvi
To nikakor ni prvič, da so med večjim turnirjem uporabljali travnate tehnologije Barenbrug. Leta 2010 so med svetovnim nogometnim prvenstvom v Južni Afriki v zadnjem trenutku uporabili tehnologijo SOS® za obnovo igrišč. Med evropskim prvenstvom 2012 na Poljskem in v Ukrajini, svetovnim prvenstvom 2014 v Braziliji, evropskim prvenstvom 2016 v Franciji in svetovnim prvenstvom 2018 v Rusiji je tehnologija RPR® zagotovila močna igrišča.

Enajst različnih držav in s tem povezani podnebni izzivi zahtevajo različne rešitve. Barenbrug jih prinaša v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Koledar novic

 
avgust 2022
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.