Izobraževanje v sodelovanju s podjetjem Barenbrug in Cerjak d.o.o.

Izobraževanje v sodelovanju s podjetjem Barenbrug in Cerjak d.o.o.

05.02.2017

Podjetje ROKO d.o.o. je v sodelovanju z nizozemskim podjetjem Barenbrug in slovenskim proizvajalcem kardanskih gredi Cerjak d.o.o. organiziralo strokovno izobraževanje, ki je bilo 12.1.2016 v prostorih Aerodroma Maribor.

Gostili smo predavatelja iz g. Lexa van der Weerda iz podjetja Nizozemskega podjetja Barenbrug, katerega ekskluzivni zastopnik za slovenijo je podjetje ROKO d.o.o., kateri je s pomočjo g. Igorja Tumpeja, specialista za govedorejo in rejo drobnice iz KGZ Ptuj, predaval iz področja kmrnih travnih mešanic, kjer smo posebej izpostavili pomembnost obnove travinja, pravilne postopke priprave tal in kot novost v ponudbi prestavili inovativno travno mešanico NutriFibre Green Spirit Structuur.

Več si lahko preberete v spodnjem prispevku iz Kmečkega glasa iz dne 25.1.2017

Na predstavitvi je sodelovalo tudi podjetje Cerjak d.o.o. iz Krškega. Predstavitev so razdelili na dva dela – tehnični in prodajni. Poudarek je bil predvsem na tehničnem delu, kjer je Stanislav Konečnik (vodja tehnologije in razvoja) predstavil posamezne sestavne dele kardanskih gredi ter zakonitosti delovanje kardanskega zgloba. Za poslušalce so bili še posebej zanimivi nasveti glede pravilne izbire in uporabe kardanskih gredi. Uporabnikom priporočajo, da si preberejo priložena navodila, saj bodo v njih našli vse potrebno za ustrezno delovanje, vzdrževanje in krajšanje kardanske gredi. Sledil je še prodajni del, kjer je Sandra Konečnik (prodaja in marketing) predstavila prednosti kardanskih gredi Cerjak KG. Zagotovo izstopajo patentiran priklop in fleksibilna zaščitna kapa. V njihovem prodajnem programu so na voljo različne velikosti, dolžine, sklopke… – glede na potrebe posameznika. Če pa je uporabnik v dilemi glede izbire kardanske gredi, pa lahko uporabijo njihov »iskalnik« na spletni strani www.cerjak.si. Na spletni strani so prav tako predstavljene vse prednosti, tehnične informacije, katalog in prodajna mesta.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Koledar novic

 
julij 2020
P T S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.