Revolucionarne travne tehnologije tudi na EP 2016

Revolucionarne travne tehnologije tudi na EP 2016

31.05.2016

To poletje bodo v Franciji merili moči najboljši evropski nogometaši na največji nogometni prireditvi v Evropi – Evropskem nogometnem prvenstvu. Da se bo to lahko zgodilo bo potrebno začeti z osnovami: igrišči. Barenbrug je sposoben ustvariti vsem nogometnim stadionom najboljšo travno rušo, katere glavna sestavina so RPR travna semena. Zelo vzdržljiva trava RPR je v zadnjih letih postala zelo popularna v Franciji in drugod po svetu

Revolucionarna tehnologija trave 

RPR je kratica za »regenerating perennial ryegrass«, kar v prevodu pomeni »regenerativna trpežna ljuljka«. Posebnost trave RPR je oblikovanje stolonov, kar jo naredi za prvo in unikatno travo s takšnimi karakteristikami. Konkurečni proizvajalci so trdili, da takšna tehnologija ni možna, vendar je Barenbrugu uspelo takšno travo ustvariti. Največja prednost RPR pred klasično trpežno ljuljko je njena izjemno hitra vzpostavitev travne ruše, ter oblikovanje zelo močne trate ob nespremenjeni hitrosti rasti.

Revolucionarna RPR semena trave niso samo najboljša rešitev za setev novih igrišč, ampak se tudi zelo dobro odreže pri popravilu obstoječih, poškodovanih travnih ruš. Takšno dosejevanje zagotavlja ponovno pridobitev lepote in gostote poškodovane trate na igriščih. Zaradi prej naštetih lastnosti je RPR trenutno najboljši tovrstni izdelek za večja evropska tekmovanja v letu 2016.Oblikovani stoloni ustvarijo skoraj neuničljivo in izjemno gosto prepleteno travo. RPR ima prav tako izjemno regenerativno moč, saj se denimo ob poškodbi v zelo kratkem času obnovi.


Leta uspehov na nogometnih evropskih in svetovnih prvenstvih

Barenbrug že vrsto let predstavlja svoje znanje in izkušnje v svetu športa, prav tako pa ima veliko referenc, katere to dejstvo tudi dokazujejo. Kot primer lahko navedemo olimpijski stadion v Pekingu ali igrišča na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, kjer so Barenbrugove travne mešanice v zadnjem trenutku omogočila ustrezno pripravljena igrišča. Tudi igrišča na Poljskem in v Ukrajini so bila na zadnjem svetovnem prvenstvu dosejana z Barenbrugovimi travnimi mešanicami. Revolucionarne travne mešanice RPR so bile uporabljene tudi v pokalu konfederacij v Braziliji.

Razvoj in proizvodnja semen za najboljša igrišča

Vzgoja sort poteka do popolnosti in je ključnega pomena za zadovoljstvo končnih uporabnikov. Za doseganje tega cilja ima Barenbrug dva razvojna oddelka v Franciji (na severu in jugu države), tako da lahko enako sorto trave testirajo v različnih klimatskih razmerah. Hektarji testnih površin omogočajo razvoj popolne sorte za različne namene uporabe. Za popolno travno rušo na evropskem prvenstvu 2016 se Barenbrug drži načela »misli globalno, delaj lokalno«, kar v tem primeru pomeni, da so semena za evropsko prvenstvo v Franciji v večin tudi proizvedena v Franciji.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Koledar novic

 
julij 2020
P T S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.