Nutrisel PLUS 100mL (230336)

Nutrisel PLUS 100mL

NutriSel plus je kombinacija 13 vitaminov, petih esencialnih aminokislin in selena.

 

Izdelka ni na zalogi.

Povpraševanje

 

Opis izdelka

NutriSel plus ima novo, izboljšano formulo, ki zagotavlja še več hranljivih snovi za še boljšo proizvodnjo živali. K našim trem standardnim aminokislinam smo dodali še valin, peto limitirajočo esencialno aminokislino v prehrani živali. Valin ima pomembno vlogo pri regulaciji krvnega sladkorja in s tem pri oskrbi telesnih organov z energijo. Glavna vloga valina je sodelovanje pri sintezi mišičnih beljakovin, zato je valin nujen za normalno rast in razvoj. NutriSel plus z dodatkom valina zagotovi telesu dodatno energijo, posebno, ko je žival na vrhu proizvodnje.

NutriSel plus priporočamo v primeru vakcinacij, menjave obroka, odstavitev, transporta živali, temperaturnih stanjih ter pri stresnih stanjih, ko je možen pojav pomanjkanja vitaminov in aminokislin. Sestavine v NutriSelu plus povečujejo tek, povečjo prirast, izboljšajo izkoriščanje krme in nesnost. Ugodo vplivajo tudi na razvoj dlake in perja.

NutriSel plus sodeluje pri odpravi prehranskih neravnotežij in pri krepitvi imunskega sistema za boj proti različnim vplivom okolja.

NutriSel plus dajemo živalim v vodo za pitje, mleko ali v mlečni nadomestek.

Doziranje:

Perutnina:
100 ml NutriSel plus vodotopnega praška zmešamo v 200 l vode za pitje. To je dnevna doza za 1.250 nesnih kokoši, 2.000 jarkic, 2.000 do 2.500 piščancev ali 500 puranov.

Teleta, žrebeta, prašiči in breje svinje:
2 mi NutriSel plus vodotopnega praška dnevno na žival, v vodi za pitje, mleku ali mlečnem nadomestku.

Jagneta in kozliči:
4 ml (eno čajno žličko) NutriSel plus vodotopnega praška dnevno za pet živali, v vodi za pitje, mleku ali mlečnem nadomestku.

Pujski:
4 do 8 ml (eno do dve čajni žlički) NutriSel plus vodotopnega praška dnevno za deset živali, v vodi za pitje, mleku ali mlečnem nadomestku.

Doječe svinje, krave in konji:
5 ml NutriSel plus vodotopnega praška dnevno na žival, v vodi za pitje.

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.