Kardan 04 BRC cisterna C-line Cerjak (303099)

Kardan 04 BRC cisterna C-line Cerjak
Cerjak

Proizvajalec: Cerjak

Ostale različice produkta:

 

Cena: 96,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Patentiran priključni mehanizem C Line PATENTIRAN PRIKLJUČNI MEHANIZEM C LINE

Patentirana priključna vilica C Line je rezultat lastnega znanja in razvojne naravnanosti proizvajalca. Uporabniku omogoča enostaven priklop in odklop kardanske gredi. Ohišje je ergonomsko oblikovano in kompaktno ter tako uporabniku nudi več udobja pri delu. Tudi za varnost je poskrbljeno, saj se uporabnik ne more zaplesti v štrleče dele priključne vilice, prav tako pa je pri samem delu prisotne manj umazanije in težav povezanih s tem. 

Patentiran okrov C Line je narejen iz izjemno trpežne plastike. Okrov je sestavljen iz ohišja okrova, pokrova in vzvoda zatiča. Okrovje na priključni vilici nameščen s pomočjo vskočnika tako kot je prikazano na spodnji sliki.FLEKSIBILNA ZAŠČITNA KAPA

Posebej za uporabnike oblikovana zaščitna kapa je fleksibilna in omogoča lažje rokovanje med postopkom priklapljanja in odklapljanja kardanske gredi na traktor ali gnani stroj. V prostorsko omejenem delu kardanskega priklopa na gred, fleksibilna kapa predstavlja dodatno udobje uporabniku, saj zaradi nje lažje rokuje s kardansko gredjo..

 

 

 

 

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Naše kardanske gredi omogočajo uporabnikom enostavno vzdrževanje. Mazalke na standardnih križih so postavljene pod kotom, tako da uporabniki lažje dostopajo do njih. Lažji dostop je omogočen tudi zaradi fleksibilne zaščitne kape. Pri križih za širokokotne kardane smo upoštevali želje uporabnikov in mazalke postavili v ležaje križa. Druga novost, ki smo jo uvedli pri širokokotnih kardanskih gredeh C Line DZ je mazanje v liniji – s tem želimo uporabnikom dodatno olajšati vzdrževanje in podaljšanje življenjske dobe kardanskega zgloba.

 

VARNOST UPORABNIKOV

Varnost uporabnikov je na prvem mestu. Kardanske gredi Cerjak zato ustrezajo vsem zakonsko določenim predpisom, direktivam in standardom o varnosti strojev v Evropski uniji. Ključnega pomena za zagotovitev varnosti je celovit pristop že v fazi razvoja celotnega izdelka. Vsekakor pa je ključnega pomena osveščenost uporabnika o pravilni uporabi, kar pomeni, da je uporabnikova dolžnost da se seznani z navodili za varno delo in upošteva vse varnostne napotke.


 

 

 

NAREJENO V EU

Kvaliteta izdelkov je za nas in naše kupce bistvenega pomena. Zato so v naših izdelkih uporabljamo komponente evropskega porekla. Prav tako izvajamo konstantno kontrolo vhodnih materialov in kontrolo kakovosti končnih izdelkov. V našem podjetju delujemo po standardu ISO 9001 že od leta 2008.PREDSTAVITVENI VIDEO


Tehnični podatki

Dolžina: 890mm - 1130mm
Priporočena delovna dolžina: 1130mm
Primeren za: cisterne

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.