Vaba mehka Baston 150gr (450010)

-15%
Vaba mehka Baston 150gr

Baston mehka vaba v pakiranju 150 g je novi proizvod za zatiranje miši in podgan. Zatira vse vrste miši in sive ter črne podgane v zunanjih in notranjih prostorih. Posebej še v hlevih, skladiščih z kmetijskimi pridelki, v kleteh, na podstrešjih ter shrambah z živili. Mehka vaba je najučinkovitejša med vsemi vabami.

Vaba je v obliki paste, ki je že pripravljena za uporabo. Vsebuje 0,029 g/kg Brodifacouma (antikoagulant 2. generacije), kar zadostuje novi Direktivi EU številka 1179/2016 za splošno uporabo in prodajo v vseh tehniških, kmetijskih in mešanih trgovinah. Brodifacoum je dokazano najučinkovitejša aktivna substanca za zatiranje miši in podgan. Visoka učinkovitost se doseže že po enkratnem zaužitju. Smrt nastopi v nekaj dneh (3 – 5 dni).

Prednost Baston mehke vabe je v inovaciji – FLUO NP tehnologiji; vaba vsebuje flurescentno rdeče barvilo, ki ga lahko zaznamo z UV svetlobo tako v ostankih vabe kot v iztrebkih glodalcev. Na tak način spremljamo naseljenost glodalcev v prostorih. Baston mehka vaba je patentirana v Evropi kot PASTA PLUS – patentirana formulacija, ki združuje uravnoteženo mešanico hrane, kot so mleko, moka, sladkor in maščobe, obogateno z žitaricami, ki so zlasti priljubljene pri miših in podganah.

Baston mehko vabo uporabljajte v skladu z navodilom za uporabo.

 

Cena: 2,96 €
Redna cena: 3,49 € (prihranite: 0,53 €)

Stanje zaloge: na voljo

 

Opis izdelka

Navodilo za uporabo

Baston mehka vaba je pakirana v manjše porozne vrečke, ki jih ne odpirajte. Vabe nastavljajte na mesta, kjer se zadržujejo miši in podgane. Nastavite jih v bazne postaje ali pvc cevi ali jih pokrijte z desko, opeko, pločevino ipd.

Za zatiranje miši namestite točke z vabami do 50 g (3 vrečke) na vsakih 5 metrov.

Za zatiranje podgan namestite točke z vabami do 90 g (6 vrečk) na vsakih 10 metrov.

Redno pregledujte točke z vabami in nadomestite zaužite ali poškodovane vabe z novimi.

Odstranite trupla glodalcev v skladu z navodili lokalnega odstranjevalca odpadkov.

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami. Polja označena z * so obvezna!

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

Če želite prejemati naše E-novice

spodaj pripišite svoj E-mail naslov in kliknite gumb: POŠLJI. Na vaš e-mail smo poslali potrditveno sporočilo.

    1. Roko d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.