Unternehmen mit Tradition Schon über 20 Jahre auf dem Markt
 
Spletna trgovina: 041 606 384 PON - PET: 07:00 - 15:00 ure
SOB: ZAPRTO
 
Trgovina hoče: 02 330 38 25 PON - PET: 07:00 - 18:00 ure
SOB: 08:00 - 13:00 ure 

Sorry - Dieses Produkt ist nicht mehr verfügbar

Kardan, 01 br, Zettwender, C-Line, Cerjak

Hersteller: Cerjak
Artikelnummer: 313065
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
Versand an
*
*
Versandart
Name
Voraussichtliche Lieferung
Preis
Keine Versandoptionen

Patentiran priključni mehanizem C Line PATENTIRAN PRIKLJUČNI MEHANIZEM C LINE

Patentirana priključna vilica C Line je rezultat lastnega znanja in razvojne naravnanosti proizvajalca. Uporabniku omogoča enostaven priklop in odklop kardanske gredi. Ohišje je ergonomsko oblikovano in kompaktno ter tako uporabniku nudi več udobja pri delu. Tudi za varnost je poskrbljeno, saj se uporabnik ne more zaplesti v štrleče dele priključne vilice, prav tako pa je pri samem delu prisotne manj umazanije in težav povezanih s tem.



Patentiran okrov C Line je narejen iz izjemno trpežne plastike. Okrov je sestavljen iz ohišja okrova, pokrova in vzvoda zatiča. Okrovje na priključni vilici nameščen s pomočjo vskočnika tako kot je prikazano na spodnji sliki.



FLEKSIBILNA ZAŠČITNA KAPA

Posebej za uporabnike oblikovana zaščitna kapa je fleksibilna in omogoča lažje rokovanje med postopkom priklapljanja in odklapljanja kardanske gredi na traktor ali gnani stroj. V prostorsko omejenem delu kardanskega priklopa na gred, fleksibilna kapa predstavlja dodatno udobje uporabniku, saj zaradi nje lažje rokuje s kardansko gredjo..

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Naše kardanske gredi omogočajo uporabnikom enostavno vzdrževanje. Mazalke na standardnih križih so postavljene pod kotom, tako da uporabniki lažje dostopajo do njih. Lažji dostop je omogočen tudi zaradi fleksibilne zaščitne kape. Pri križih za širokokotne kardane smo upoštevali želje uporabnikov in mazalke postavili v ležaje križa. Druga novost, ki smo jo uvedli pri širokokotnih kardanskih gredeh C Line DZ je mazanje v liniji – s tem želimo uporabnikom dodatno olajšati vzdrževanje in podaljšanje življenjske dobe kardanskega zgloba.

VARNOST UPORABNIKOV

Varnost uporabnikov je na prvem mestu. Kardanske gredi Cerjak zato ustrezajo vsem zakonsko določenim predpisom, direktivam in standardom o varnosti strojev v Evropski uniji. Ključnega pomena za zagotovitev varnosti je celovit pristop že v fazi razvoja celotnega izdelka. Vsekakor pa je ključnega pomena osveščenost uporabnika o pravilni uporabi, kar pomeni, da je uporabnikova dolžnost da se seznani z navodili za varno delo in upošteva vse varnostne napotke.


NAREJENO V EU

Kvaliteta izdelkov je za nas in naše kupce bistvenega pomena. Zato so v naših izdelkih uporabljamo komponente evropskega porekla. Prav tako izvajamo konstantno kontrolo vhodnih materialov in kontrolo kakovosti končnih izdelkov. V našem podjetju delujemo po standardu ISO 9001 že od leta 2008.



PREDSTAVITVENI VIDEO


Produktspezifikation

Tehnični podatki
Länge: 820 mm – 1150 mm
Empfohlene Arbeitslänge: 1053 mm
Geeignet für: Zettwender, Feldspritze
Brauchen Sie Hilfe?

Besuchen Sie uns!

Rufen Sie uns an:
Arbeitszeit: Montag – Freitag: 7 Uhr – 18 Uhr Samstag: 8 Uhr – 13 Uhr Sonntag und Feiertage: geschlossen